/nl/home /en/home /fr/accueil

Onze producten


Our solutions > Our products

Enquêtes zijn een krachtige tool met verschillende applicaties, inderdaad, wat het doel ook is, de mening van uw respondenten is een rijkdom aan informatie dat kan gebruikt worden om dichter te komen bij diegenen die je wilt verleiden. 

KLANTEN RESEARCH

Zijn uw klanten tevreden van uw producten of uw klantenservice ? Wat is uw Net Promotor Score ? De klanten enquête geeft je de mogelijkheid om de mening van uw klanten of prospecten snel en efficiënt te verzamelen.

MARKT RESEARCH

Heb je een ondernemend project ? Je wilt een nieuw product lanceren of een nieuwe markt benaderen ? Marktanalyse laat je toe om je project op voorhand te testen en verhoogt je kansen op succes.

NEW ! Dashboard

Gebruik de getuigenissen van uw klanten om nieuwe prospecten te converteren, en boost je visibiliteit online !

Meer informatie

MARKETING STUDIE

Hoe wordt je bedrijf ervaren? Waar komt uw reputatie vandaan? Hoe zullen uw klanten of prospecten reageren op de lancering van een nieuw product en tegen welke prijs? Marktstudies laten je toe om veel informatie te verzamelen die je zullen helpen je strategie te formuleren. 

 

HUMAN RESOURCES

Binnen een bedrijf, is HR de sleutel tot succes, daarom is het belangrijk om betrokken te zijn. Met HR enquêtes, meet je de tevredenheid van je medewerkers, je evalueert de toegevoegde waarde van een opleiding en leert van je HR policy.

 
 
Schrijf
Meer informatie
Distributie
Meer informatie
Rapportage
Meer informatie